Creating focus and value for you

Reinventado Consult

Consultancy moet iets toevoegen wat je zelf niet weet of geen tijd of resources voor hebt als bedrijf. Als consultant kan ik u daarom helpen struktuur aan te brengen in het beantwoorden van de vragen die beantwoord moeten worden met uiteindelijk het doel waarde te creeren door focus and differentiatie. 

Met ervaring in zowel B2B en B2C opgedaan in een internationale omgeving kan ik u helpen een strategische review te doen van uw huidige business model. Vervolgens werken we samen aan het  creeren van differentiatie gevolgd door een reeel implementatie model. Mijn ervaring in het opzetten van nieuwe businesses, het creeren van effektieve customer value propositions, het toepassen van strategische marketing maar ook het het transformeren van bestaande businesses wil ik graag met u mee delen en uitleggen. Vervolgens kunnen we samen kijken wat voor specifieke aanpak uw bedrijf nodig heeft. 

Future fit

Niemand zal u hoeven te vertellen hoe belangrijk het is u te onderscheiden maar soms helpt het om met een ervaren buitenstaander eens door het proces van differentitatie te gaan en te kijken hoe u zo uniek mogelijk kunt zijn in de ogen van bestaande en nieuwe klanten.

Een ervaren gesprekspartner als uw adviseur

Meer dan 30 jaar internationale ervaring met betrekking tot het ontwikkelen van customer focussed strategieen en het opzetten van businesses , het maken en begeleiden van reele implementatie plannen en transformatie processen.

Expertise

Strategische marketing , business transformatie, B2C retail,  B2B Fleet & payment business, international business development en Brand Licensing 

Reinventado

Koeno Siemons // Consultant & Commissaris

Reinventado betekent "opnieuw uitgevonden" en dat is wat ik beoog met mijn aanpak. Continue scherp blijven en uitdagen. Doen we nog steeds het juiste voor onze klanten en onze business? Hoe weten we dat we de juiste returns krijgen en hoe meet ik succes? 

Tevens kan ik als gecertificeerd commissaris en/of toezichthouder een rol van betekenis spelen als het gaat om toezicht houden op de juiste strategie en implementatie die gedaan moeten worden om de continuiteit van een bedrijf te waarborgen inclusief stakeholder management en  compliance.